Onko ok muuttaa unelmaa?

Mitä unelmien muuttuminen tarkoittaa? Onko unelman muuttumisella jokin suurempi tarkoitus? Miten tähän oikein pitäisi suhtautua? Onko ok muuttaa unelmaa? – Kuulostaako jokin tai jotkin näistä kysymyksistä sinusta tutulta? Oletko sä kenties joskus itse miettinyt kyseisiä kysymyksiä?

Unelmien muuttuminen on luonnollista, mutta se voi olla myös jännittävää tai hämmentävää. Yhtäkkiä haluaa unelmoida jostain aivan muusta. Ajatus siitä, mitä voisi esimerkiksi harrastaa voi vaihtua ja hämmentää. Sinulle saattaa tulla fiilis, että ollaanko tässä jotain tuuliviirejä, kun koko ajan käsitys tai mielipide unelmista tai tavoittelemisen arvoisista asioista vaihtuu.

Unelmien muuttuminen, saattaa saada kyseenalaistamaan omat unelmat. Saatat kysyä itseltäsi: Miksi unelmani koko ajan vaihtuvat? Onko ok vaihtaa unelmaa? Mitä minun pitäisi tehdä? Ovatko aikaisemmat unelmani olleet minun unelmiani, jos unelmani vaihtuu?

Se, että innostut nopeasti uudesta asiasta ei tarkoita sitä, että toinen unelmasi olisi vähempiarvoinen tai ei olisi juttusi. Voit pitää molemmista unelmista yhtä paljon. Mieti, mitä sinä haluat unelmiltasi. Mitkä unelmasi haluat pitää elämässäsi? Voit tarttua tai olla tarttumasta uuteen unelmaan tai voit pitää molemmista unelmista kiinni.

Unelmien – niin kuin muidenkin ajatusten ja mielipiteiden vaihtuminen on osa matkaa, omannäköistä elämää kohti. 🖤

Unelmasi muokkaantuminen ei tarkoita sitä, että se olisi huono asia tai, että se ei olisi unelmasi. Päinvastoin. Tällöin unelma on juuri sinun näköisesi. Unelmasi on muokkautunut tai muuttunut mukanasi. Unelmasi on sellainen mikä se on juuri kaikkien niiden asioiden takia, mitä sinulle on tapahtunut ja, minne olet mennyt. Eikö niin?

Uusien unelmien ja tavoitteiden syntyminen ja mahdollisesti niiden seuraaminen tarkoittavat sitä, että etsit omaa polkuasi ja sinun näköistä elämääsi. Se, että innostut ja kiinnostut uusista asioista auttaa sinua etsimään uusia unelmia ja asioita. Se näyttää, minkälaisista unelmista ja jutuista tykkäät.

Usko minua. Unelmien muokkautumisella tai muuttumisella on tarkoitus. Muutoksia niin kuin esimerkiksi unelman muuttumista voi jännittää. Se ei haittaa. Se on täysin ok. Jännityksestäsi tai muista ajatuksistasi kuitenkin tiedät, että unelmasi muuttuminen on tärkeä tapahtuma elämässäsi.

Olen monta kertaa miettinyt, mikä merkitys unelman muuttumisella on. Näin olen tehnyt esimerkiksi itselleni suurien unelmien äärellä esimerkiksi bloggaamisessa ja jatko-opinnoissa. Olen miettinyt sitä, onko toinen unelmani vähempiarvoisempi. Olen kuitenkin päättänyt, että on turhaa murehtia ja pohtia asioita liikaa. Toisinaan on hyvä juttu antaa asian olla ja katsoa mihin unelmat ja innostuksen kohteet vievät.

Jätä kommentti